iklan

Tuesday, May 21, 2013

Ibu rayu dipulangkan anak gadis dilarikan pemudaMUAR - Seorang ibu tunggal merayu seorang pemuda yang membawa lari anak bongsunya hampir dua bulan lalu supaya segera mengembalikan anaknya itu kerana bimbang dengan keselamatannya.Zainab Othman, 51, dari Jalan Mahmod, Bukit Mor, Parit Jawa di sini berkata, Nur Sufiyana Tuginah, 19, meninggalkan rumah pada 8 April lalu dan sehingga kini masih tidak dapat dijejaki selepas seminggu mengenali teman lelakinya melalui internet.

Menurutnya, punca anaknya hilang apabila pemuda terbabit dikenali sebagai Haris Iskandar, 24, menggunakan alasan untuk membeli cincin pertunangan serta ingin memperkenalkan Nur Sufiyana kepada kakaknya di Alor Gajah, Melaka.

"Seminggu selepas berkenalan, Nur Sufiyana keluar berjumpa Haris di bandar Muar dan kemudian membawa lelaki berkenaan pulang ke rumah sebelum bermalam selama tiga hari.

"Sepanjang berada bersama kami, tingkah lakunya (Haris) amat baik dan tidak menunjukkan sebarang perbuatan yang mencurigakan," katanya ketika ditemui di kediamannya semalam.

LinkWithin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved KorpustanpaSempadan.blogspot.com

Powered By Korpus tanpa Sempadan
.